Laddar Evenemang
Detta evenemang har redan ägt rum.

Vet du skillnaderna på ironi, sarkasm, satir och mycket fler andra grupper? Oroa dig inte, vi är många som inte vet men en sak vet vi iallafall, att vi alla älskar att skratta!

Florian Tirnovan från FlowTV är Sveriges enda komiker, vissa tycker Florian är rolig, vissa inte men en sak är säker – han skapar iallafall diskussioner. Med en vass tunga, eller vassa händer har Florian ståuppat och föreläst flera gånger men aldrig föreläst i Sverige så det blir den allra första gången på hemmaplan!

Föreläsningen blir i två olika delar varav den första delen där Florian berättar om sin väg till framgång fyllt av missförstånd och dagligt mordhot, ibland kunde det gå långt så att folk blev anställda för att skada Florian – mer om det under föreläsningen.

Den andra delen kommer Florian att gå genom vad ordet ”humor” innebär. En massa skratt utlovas!

Föreläsningen sker i samarbete med SDF.

 

När: Torsdag 17 december

Tid: 19.00 – 21.00

Pris: Gratis för dig som är medlem hos SDUR eller SDF

Antal: max 100 personer

Föreläsningen sker via ZOOM webinar, och alla som har anmält sig kommer att få ett mejl den 17 december med länkadress till ZOOM webinar.

Ingen vill missa detta, anmäl dig här

 

    Jag är medlem hos:
    SDURSDF

    Jag godkänner att SDUR och SDF samlar och använder mina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen GDPR. Uppgifterna raderas efter filmfestivalen.